PRODUKTFILTER PRODUKTFILTER

Bæreseler

Ergonomisk bæresele er en bæresele med et spesialdesignet system for stropper og klipser, for å sikre perfekt passform. Bæresele er designet med tanke på å bære barnet på en trygt og komfortabelt måte, samt komforten for den som bærer. Bæresele er enkelt å bruke og det tar ingen tid å få barnet opp og ned! Det er veldig praktisk.

Her finner du bæreseler i forskjellige størrelser og modeller. Se nærmere på produktbeskrivelser og vektspesifikationer for å velge den rigtige!

LennyLamb bæreseler kan brukes når barnet når 6 kilo og opp til 20 kilo og de kommer i størrelser Baby og Toddler. Målingerne på panellen og beltet finner du under bildene.

LennyUp bæreseler er justerbare og kan brukes fra nyfød til 20 kilo. De ligger under standard str.

Buzzidil bæreseler kan brukes fra 3 til 18 kilo, fra nyfødt med andre ord! Bæreselen krever ikke nyfødtinnlegg og er derfor veldig enkelt å bruke med de mindste! De kommer i størrelser Baby (0-18 mdr), Standard (2-36 mdr) og Toddler (8-48 mdr). Panel målingerne finner du under produktbeskrivelsen. Panelbredden og legnden kan justeres med hjelp av en snor som gjør at denne bæreselen vokser sammen med barnet!


Under Standard finner du også onbu. Onbu er en bæresele uden midjebelte som tas på som en ryggsekk, som gjør det veldig praktisk for for eksempel gravide som ønsker å bære sit eldre barn. Onbu kan kun brukes når barnet kan sitte selv! Onbu kommer i én størrelse men penelbredden kan justeres. LennyLamb onbu kan brukes opp til 20 kilo.


Materialer av høyest kvalitet laget av beste garn. Alt garn og all farging som er brukt har Oeko-Tekst Standard 100-merket.