Advarsel Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Sakura Bloom Amaro + Leather onbuhimo

2349,00 kr.
Utsolgt fra lager

Vi i instinktsmor.no vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til info@instinktsmor.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste

Onbuhimo kan brukes fra når barnet begynner å sitte selv, vanligvis ved 6mdr. Barnet kan veie fra 6,8 til 15,9 kilo ifølge produsenten.

Denne onbuhimo er lagd av myk håndfarget lin og italiensk skinn. De er sydd i små partier på et liten verksted i San Diego, produksjon process er etisk.

Panellengde er 54,6cm

Panelbredde er 38cm

Stroppelengde er 35,6cm