PRODUKTFILTER PRODUKTFILTER

Vevd sjal

Bæresjal gir deg og din lille mulighet til å være nære på en komfortabel og praktisk måte for dere begge helt fra fødsel til dere ikke ønsker lenger. Sjal kan benyttes på utallige måter, er avlastende for bærer og ergonomisk korrekt for baby/barn. De små elsker å være med på det som skjer og vi liker muligheten som kommer med to ledige hender.

Vedlikehold

Vask alltid sjalene når de kommer til deg (ifølge vaskelappen), dette gjør de får korrekt størrelse og at veven setter seg. Det gjør og de er mindre utsatt for forskjøvede tråder. Vask og stryking gjør sjalene mykere på samme måte som å bruk vil gjør det. All bruk av tørketrommel vil slite på sjalet men vil og myke det opp, ved bruk tørk aldri helt tørt men la siste del lufttørke, og kun på rene bomullssjal.

Alle våre vevde sjal er sertifisert etter Oeco-Tex Standard 100: inneholder ikke allergifremkallende fargestoffer, og kreftfremkallende eller potensielt kreftfremkallende fargestoffer, avgir ikke tungmetaller, inneholder ikke formaldehyd, har en hudvennlig pH.