Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

Gry Hammer - HONNINGFRISK

269,00 kr.
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Gry Hammer har utviklet denne unike blandingen av norsk lokal honning som ikke har blitt varmebehandlet, samt 100% rene eteriske oljer. Honning har veldokumenterte antibakterielle egenskaper og samlestudier viser at honning er mer effektivt enn hostesaft. Kun 1/4 ts, ett par ganger per dag er evig nok for den gode virkningen, så Honningfrisk varer lenge!

Flere sverger til blandingen hennes, som hun lanserte høsten 2020 - og har siden bestilt den igjen og igjen, gjennom vinteren. De små tiltakene for å styrke helsa blir aldri feil!

Inneholder: Honning fra Jomfruland/Røyse som ikke er varmebehandlet under produksjon, samt 100% rene eteriske oljer: eukalyptus, peppermynte, timian, rosmarin, appelsin, sitron, nellik og gurkemeie. 24 mnd holdbarhetstid.

-No har eg brukt Honningfrisk sammenhengande sidan slutten av oktober. Og eg må berre sei at eg gler meg til kvar morgon eg skal ta 1/4 teskje med honningblandinga. Den smaker så utrulig friskt og godt. Og i tillegg er eg heilt sikker på at det også har vore ein av grunnane til at eg har holdt meg frisk og forkjølelsesfri heile vinteren i år