Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

Yaro LA VITA dark blue - str. 6

230-240 g/m2, Yaro
770,00 kr.
Utsolgt fra lager

Vi i instinktsmor.no vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til info@instinktsmor.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste

Lengde - 4,6m

4,6m – perfekt nybegynner lengde med muligheter for selv den mest erfarne sjalbærer. Dette er størrelsen som de aller fleste starter med, langt nok til omsluttet kryss/fwcc som ofte er der man starter når man skal lære å knyte med sjal. Samtidig har det nok lengde til å ha knytinger med flere lag på rygg som gir bra støtte for større barn.

Vekt - 230 g/m2

Vev - Jacquard

Jaquard vev er en måte å veve sjal på som gir uendelige muligheter med mønster, er denne vevingen som gjør man kan få sjal med blomster eller dyr og ikke bare striper. Denne typen sjal kan ha alle mulige knytegenskaper, kommer helt an på fiber og tykkelse.

Vedlikehold

Vask alltid sjalene når de kommer til deg, dette gjør de får korrekt størrelse og at veven setter seg. Det gjør og de er mindre utsatt for forskjøvede tråder. Vask og stryking gjør sjalene mykere på samme måte som å bruk vil gjør det. All bruk av tørketrommel vil slite på sjalet men vil og myke det opp, ved bruk tørk aldri helt tørt men la siste del lufttørke, og kun på rene bomullssjal.

30% rabatt på biteleke

+
1 x 199,00 kr. 139,30 kr.
Total listepris 969,00 kr.
Prisen for alle 909,30 kr.

20% rabatt på matsjende bæresmykke

+
1 x 175,00 kr. 140,00 kr.
Total listepris 945,00 kr.
Prisen for alle 910,00 kr.

20% rabatt på matsjende sjalringer

+
Angi alternativer
1 x 85,00 kr. 68,00 kr.
Total listepris 855,00 kr.
Prisen for alle 838,00 kr.