Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

LennyLamb LennyUpGrade - Basic Line AMAZONITE m. mesh

1599,00 kr.
Utsolgt fra lager

Vi i instinktsmor.no vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til info@instinktsmor.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste

LennyUpGrade er en borbedret utgave av LennyUp:Dette er en ergonomisk bæresele med et spesiallaget system for stropper og spenner, for å sikre perfekt passform. Denne bæreselen er designet med tanke på å bære barnet på en trygg og komfortabel måte, samt maksimere komfort for den som bærer.

Mesh i panellet gjør den mere pustende og er perfekt i varm vær.

Bæreselen har justerbart panel og kan brukes fra fødsel (3,5kg) og op til barnet er 20kg.

LennyLamb bæresele består av LennyLamb stoff, mao identisk stoff som benyttes i deres sjal, kun de beste materialer er benyttet. All tråd og all farge som er benyttet er Oeko-tex standard 100-sertifisert.

Bæreselen har:

  • - panelbredden: 16-45cm; panellengden: 34-40cm;
  • - sikkerhetsspenne som forhindrer at den åpnes utilsiktet;
  • - 4-veis justerbar skulderreim for perfekt passform (stroppene kan krysses på ryggen, som gjør at den sitter enda tettere ved magebæring);
  • - justerbar hette;
  • - solid og bredt midje/hoftebelte.

Se produktbildene for mål.

Produsert i Polen

75% bomull 25% polyester

Maskinvask 40 grader