Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

KORT HOLDBARHET RawNice! Naturlig SVART Goji pulver

Listepris: 189,00 kr.
50,00 kr.
Du sparer: 139,00 kr. (74%)
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Går ut i juni!

Hva er sort goji-pulver?
Hørt om vanlige gojibær før? Møt den sorte søsteren som er mye kulere!

Det kalles sort goji, men pulveret er faktisk lilla. Rart, ikke sant?
Og tilsetter du noe syrlig som sitron eller lime så bir det enda kulere! Prøv det selv og forbløff deg selv i prosessen!

Vårt sort goji-pulver kommer fra den naturlige rene sort gojibær-frukten. Den har sin opprinnelse i himalaya-fjellene hvor den beundres for sine helsemessige fordeler

Vårt naturlige Black Goji Berry Powder er perfekt for smoothie, latte, bakevarer, nudler og mer.

Vi har til og med sett folk lage badebomber, fargelegge hjemmelagde såper og til og med ansiktsmasker med supermatene våre. Kreativitet er din eneste begrensning!

Pro tips for best resultat

  • Less is more! De fleste produktene er veldig konsentrerte, og vi anbefaler å starte med 1/2 ts pulver. Hvis du ønsker en sterkere farge, er det bare å tilsette mer pulver til det er fornøyd.
  • Lyse frukter får frem fargen best! For å få de livlige fargene du ser på instagram, må du vite hva du skal blande pulverene med. Lyse frukter som banan, ananas, kokosnøtt er de beste ingrediensene for en skikkelig FARGEBOMBE av en smoothie.
  • IKKE bland med mørke frukt og bær! Du har kanskje lært en ting eller to av å bruke maling som barn. Hvis du kombinerer to farger med mye pigment, vil ingen av fargene dukke opp. Det samme gjelder RawNice! Hvis du blander dem med blåbær, bringebær, granateple osv., får du ikke den livlige fargen.
  • Fungerer best under 70 grader! Ettersom produktene våre er 100% naturlige uten tilsetningsstoffer, vil noen av dem miste en del av fargen når de varmes opp. Pitaya er et godt eksempel på et sensitivt produkt. For å forhindre dette, prøv å senke temperaturen mens du steker i lengre tid. Dette vil forhindre misfarging. (For pannekaker som et eksempel, stek dem ved lavere temperatur i lengre tid for å opprettholde maksimal farge.)
  • Oppbevar pulverene dine på et tørt og svalt sted For å holde pulverene dine så ferske som mulig, oppbevar dem lufttette på et tørt, kjølig sted borte fra direkte sollys.
  • Lag unike nyanser ved å blande farger Det er her moroa begynner og mulighetene er uendelige! Prøv å kombinere flere farger for unike fargetoner og nyanser. Å legge til litt rosa / røde frukter i Blue Spirulina-pulveret ditt vil skape en mynte eller turkis tone.

Alle pulver fra RawNice! har en nøytral smak og kan brukes i alle typer mat uten å ødelegge den. Fargerik mat med nøytral smak.


Vekt: 40 gram

Porsjoner pr pose: 13 (1 teskje / 3gr)