Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

Sakura Bloom Forest + Leather onbuhimo

2199,00 kr.
Utsolgt fra lager

Vi i instinktsmor.no vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til info@instinktsmor.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste

Dette er en 2019 utgave av Sakura Bloom sin onbuhimo. Panellet ble bredere og lengere. Hetten ble forbedret, mere info om dette finner du her -> https://sakurabloom.com/blogs/news/all-about-the-h...

- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *

Onbuhimo kan brukes fra når barnet begynner å sitte selv, vanligvis ved 6mdr. Barnet kan veie fra 6,8 til 15,9 kilo ifølge produsenten.

Denne onbuhimo er lagd av myk håndfarget lin og skinn fra Italia. De er sydd i små partier på et liten verksted i San Diego, produksjon process er etisk.

Panellengde er 58cm

Panelbredde er 41cm

Stroppelengde er 36cm

Her ser du hvordan vaske scout eller onbuhimo med skinn.