Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER
Spar 50%

Soul Slings bæresele - ANOONA PAPRIKA

Listepris: 1399,00 kr.
699,00 kr.
Du sparer: 700,00 kr. (50%)
På lager
+
Legg til i ønskeliste

AnoonA er en justerbar bæresele som kan brukes fra barnet er ca 3 - 20 kg. En sele som med andre ord kan brukes helt fra barnet er nyfødt, til toddlerstørrelse. Bæreselen kommer i 5 nydelige farger og har mange praktiske justeringsmuligheter og praktisk tilbehør - blant annet:

- kan brukes til bæring forran, bak, utovervendt forran og til hoftebæring.

- stroppene kan krysses på ryggen om ønskelig.

- panelet kan justeres både i høyde og bredde, på toppen er det også en nakkestøtte som kan brettes opp eller ned etter ønske og behov.

- praktisk lomme på midjebeltet med plass til mobil, nøkler etc.

- avtagbar hette.

- kan brukes fra barnet er ca 3 - 20 kg.

Selene er som alt annet fra Soul etisk produsert og av giftfri naturmaterialer. Mange justeringsmuligheter som gjør at bæreselen kan tilpasses alle slags bærere, uansett størrelse og fasong.


Designet og håndlaget av familiebedrift i Bangalore, India.

* Soul Slings er stolte av å produsere bæretøy av høyeste kvalitet, til en fornuftig pris. Det kan forekomme fargevariasjoner ( i forhold til produktbildet ), løse tråder, ørsmå nupper eller ujevnheter i tøyet - i og med at dette er naturfiber/tekstiler. Hvis dette skulle forekomme, er det ikke som defekt eller feil å regne - og det påvirker ikke bæretøyets funksjon. Dette er naturtekstiler i all sin unikhet!