Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER
Spar 40%

Soul Slings bæresele - TOR - Baby

Listepris: 1299,00 kr.
779,00 kr.
Du sparer: 520,00 kr. (40%)
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Soul fullklips bæreseler er laget av vevd bæresjal som er lette/puster, er komfortable, myke og egner seg for bruk i all slags vær. Bæreselen er veldig enkel i bruk og få av/på, justeres enkelt til å passe hver enkelt. Det er gode justeringsmuligheter, så bæretøyet passer alle bærere - uansett størrelse! Man bruker kun klips for å feste og åpne stroppene.

Bæreselene fra Soul er designet for at baby/barn skal sitte behagelig i en ergonomisk naturlig sittestilling - som er ideell for en voksende kropp. Når selen brukes riktig, fordeles barnets vekt jevnt i forhold til den som bærer - og man kan bære barnet i lengre tidsperioder uten å få følelsen av at det blir for tungt.

Man kan bruke selen både på mage og på rygg!

· Vektanbefaling BABY: 7-18 kg

· Bredde på sete BABY: 39,37 cm (15,5 inches)

· Høyde på panelet BABY: 43,18 cm (17 inches)

· Laget av håndvevd panel i bomull og vevd bomull på stropper.

· Designet for å brukes til både mage - og ryggbæring

· Barnet sitter ergonomisk riktig i "m" stilling med bena

· "PFA (Perfect Fit Adjusters)" justerbare skulderstropper gir deg en unik mulighet til å tilpasse og legge til rette for amming mens barnet sitter i selen og dere er på farten!

· Det er 3 forskjellige justeringsmuligheter på skulderstroppene, som gjør at du kan tilpasse selen helt perfekt - uansett hvilken størrelse du er.


Designet og håndlaget av familiebedrift i Bangalore, India.

* Soul Slings er stolte av å produsere bæretøy av høyeste kvalitet, til en fornuftig pris. Det kan forekomme fargevariasjoner ( i forhold til produktbildet ), løse tråder, ørsmå nupper eller ujevnheter i tøyet - i og med at dette er naturfiber/tekstiler. Hvis dette skulle forekomme, er det ikke som defekt eller feil å regne - og det påvirker ikke bæretøyets funksjon. Dette er naturtekstiler i all sin unikhet!