Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

med silke

Mulberry silke er markedets beste kvalitetssilke. Den er laget av silkelarver som er oppdrettet under bestemte forhold. Dette er også den dyreste silketypen på markedet. Mulberry silketråden er verdens sterkeste naturlige fiber, noe som gjør den utrolig holdbar. En silkefiber med samme diameter som en stålfiber, er sterkere enn stål. De silkelarvene blir foret på en diett av morbærblader 24 timer i døgnet. Mulberry silke er rundere, finere og glattere, og har en lysere og mer ensartet farge, enn silke som er høstes fra naturen, hvor silkelarvene må spise de bladene og plantene som er tilgjengelige for dem. Mulberry silke er 100% allergivennlige og helt luktfrie. Sjal som inneholder Mulberry silke er perfekt både for små og tyngre barn.

Tussah silke er vild silke som høstes fra skog, vanligvis etter larvene allerede har klekket. Tussah silke har mere tekstur enn Mulberry, men fibrene er kortere som gjør at Tussah er litt mindre holdbar. Sjal og ringslynger i blend som indeholder Tussah silke er dog fortsett mye stødige og har gode termoregulerinsevner.

Bourette silke er laget av mye korte fibrene som gjør at den har en matt, rustikk og grov tekstur. I de fleste tilfeller kommer den i en ubleket nøytral farge og er vevd fra grovere ujevnt garn som er resteprodukt av silke. Vanligvis ville man forvente at silke er skinnende, mykt og litt glatt. Bourette silke er ingen av de tingne, den har ugjenvheter, et rått utseende og er overhode ikke med noe skimmer. Blenden er super for tyngre barn, men kan og passe til små babyer. Den egner seg for varmt vær, en perfekt sommerblend. Den har mye grip så høye pass på ryggen kan kreve litt øvelse. Etter et par ganger vil gripen trolig bli et pluss. Bourette silk er ikke spesielt luftig, og vil kjennes flat mot skuldrene. Likevel komfortabel for tunge småbarn.

Det er ingen produkter i denne seksjonen