Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

PRODUKTFILTER PRODUKTFILTER

Bæreseler

Ergonomisk bæresele er en bæresele med et spesialdesignet system for stropper og klipser, for å sikre perfekt passform. Bæresele er designet med tanke på å bære barnet på en trygt og komfortabelt måte, samt komforten for den som bærer. Bæresele er enkelt å bruke og det tar ingen tid å få barnet opp og ned! Det er veldig praktisk.

Her finner du bæreseler i forskjellige størrelser og modeller. Se nærmere på produktbeskrivelser og vektspesifikationer for å velge den rigtige!

LennyLamb bæreseler kan brukes når barnet når 6 kilo og opp til 20 kilo og de kommer i størrelser Baby og Toddler. Målingerne på panellen og beltet finner du under bildene.

LennyUp bæreseler er justerbare og kan brukes fra nyfød til 20 kilo. De ligger under standard str.

Buzzidil bæreseler kan brukes fra 3 til 18 kilo, fra nyfødt med andre ord! Bæreselen krever ikke nyfødtinnlegg og er derfor veldig enkelt å bruke med de minste. De kommer i størrelser Baby (0-18 mdr), Standard (2-36 mdr) og Toddler (8-48 mdr). Panel målingene finner du under produktbeskrivelsen. Panelbredden og lengden kan justeres med hjelp av en snor som gjør at denne bæreselen vokser sammen med barnet!

LittleFrog bæresele er også justerbar og kan brukes fra 4 til 20 kilo.

Mamaruga er en elastisk bæresele som passer best de alleminste barn, kan brukes fra nyfødt.

Integra bæresele kommer i tre størrelser: 1,2 og 3 - baby, toddler og pre-schooler. Den er mest kjent for at ha magebelte uten polstring. Er super praktisk for den ta veldig lite plass i veska!