Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

PRODUKTFILTER PRODUKTFILTER

Ringslynger

Ringslynge gir deg og din lille mulighet til å være nære på en komfortabel og enkel måte for dere begge helt fra fødsel til dere ikke ønsker lenger. Ringslynge kan benyttes fra fødsel og er ergonomisk uansett størrelse på barnet. Det er enkelt å få barnet inn og ut av ringslyngen og derfor brukes den ofte når det er mye opp og ned. Ringslyngen brukes ofte til kortere bæreperioder for vekten spres kun på den ene skulder, men der er ingen begrensning på hvor lenge det bæres av gangen, så lenge det er komfortabelt for begge.

Lengde

De tilgjengelige ringslyngene er 1,7m (LittleFrog), 1,8m ( LennyLamb) eller 2,0m (Yaro) lange. 1,7m er en kort ringslynge, men passer likevel til de aller fleste størrelser av både bærere og barn, halen vil bare bli kortere.

Alle våre vevde sjal er sertifisert etter Oeco-Tex Standard 100: inneholder ikke allergifremkallende fargestoffer, og kreftfremkallende eller potensielt kreftfremkallende fargestoffer, avgir ikke tungmetaller, inneholder ikke formaldehyd, har en hudvennlig pH.