Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

PRODUKTFILTER PRODUKTFILTER

Vevd sjal

Bæresjal gir deg og din lille mulighet til å være nære på en komfortabel og praktisk måte helt fra fødselen av, og frem til dere ikke ønsker lenger. Sjal kan benyttes på utallige måter, er avlastende for bærer og ergonomisk korrekt for baby/barn. De små elsker å være med på det som skjer og vi liker muligheten som kommer med to ledige hender.

Størrelse:

De fleste begynner med vevd sjal i basesstørrelse - den lengden du knyter omsluttet kryss på mage (Front Wrap Cross Carry) med. Det er da str. 6 for de fleste (str. 5 hvis du er liten, str. 7 hvis du er stor).

Blend:

100% bomull bæresjal er godt å begynne med - det er lettstelt og blir fort mykt!

Vekt (tykkelse):

Vekt som måles i gram per kvadratmeter gir indikasjon på tykkelsen av sjalet. Det er praktisk å starte med et bæresjal som ikke er for tykt dvs. maks 270-280gsm. De tynneste sjal på 190-210gsm er lett å stramme og passer perfekt for nyfødt, men vil ikke vare så lenge som mellomtykke sjal på 250gsm.

Ønsker du hjelp, ta gjerne kontakt! Du kan også finne mer detaljert info om blendtype, vekt og størrelser her.

Vedlikehold

Vask alltid sjalene når de kommer til deg (ifølge vaskelappen), dette gjør de får korrekt størrelse og at veven setter seg. Det gjør og de er mindre utsatt for forskjøvede tråder. Vask og stryking gjør sjalene mykere på samme måte som også bruk vil gjøre. All bruk av tørketrommel vil slite på sjalet men vil og myke det opp, ved bruk tørk aldri helt tørt men la siste del lufttørke, og kun på rene bomullssjal.

Alle våre vevde sjal er sertifisert etter Oeco-Tex Standard 100: inneholder ikke allergifremkallende fargestoffer, og kreftfremkallende eller potensielt kreftfremkallende fargestoffer, avgir ikke tungmetaller, inneholder ikke formaldehyd, har en hudvennlig pH.