Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

Om oss

Jeg hetter Anna og jeg er født og oppvokst i Moskva, men har ikke bodd der siden 1998. I 2013 fikk jeg en sønn, som har blitt båret siden fødsel av. Bæringen har virkelig forandret vår verden! Derfor bestemte jeg meg for å hjelpe andre foreldre til å oppdage bæringen, og åpnet nettbutikken Instinktsmor.no i 2014. I tillegg er jeg frivillig i Oslo Sling Library nesten hver gang det er drop-in, og i april 2016 ble jeg sertifisert som Babywearing Peer Supporter av den britiske School of Babywearing.

Jeg var den første til å introdusere LittleFrog, LennyLamb, Yaro, Volga Slings, Lily Slings, Moisha, Buzzidil, Mamaruga på det norske markedet. Og jeg er alltid på utkikk etter nye og spennende merker. I butikken min tllbyr jeg praktisk og fint bæretøy til rimelige priser. Jeg streber etter å tilby kunden en så god pris at det er billigere å handle hos meg enn direkte fra produsenten i utlandet.

Jeg har nær kontakt med alle produsentene, og kan ofte forhåndsbestille de mest etterspurte varer. Hvis du ser noe hos produsenten som du liker, ta kontakt med meg for et uforpliktende tilbud!

Jeg vil stadig ha inne eksklusive sjal, som feks fra Lily Slings, som det ikke veves mange eksemplarer av. Slik at du som kunde kan få noe ikke alle andre har.

DET ER IKKE EN FYSISK BUTIKK PÅ DEN ADRESSE SOM STÅR HER PÅ SIDEN, men jeg har lageret mitt hjemme så det er alltid mulig å avtale et tidspunkt og komme forbi for å prøve eller få hjelp!

Trenger du hjelp?

Lurer du på noe, er du velkommen til å ta kontakt og jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan! Jeg svarer raskes på melding som er sent på Facebook side: www.facebook.com/instinktsmor eller e-mail instinktsmor@gmail.com .

Jeg anbefaler også denne FB gruppe hvor det finnes masse nyttige informasjon:

Norsk Bæregruppe

Produsenter

De fleste firmaene jeg jobber med er og små familiebedrifter som bruker sine produkter på sine barn. Dette synes jeg er den beste kvalitetsgaranti! Alle produkterne produseres/syes i Europa (Polen, Russland, Tjekkia, Østerrike, Holland, UK) og USA.

Spesielle ønsker?

Ønsker du bestille en annen lengde eller mønster enn det som finnes i det nåværende utvalget, er det bare å ta kontakt!