Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

Om oss

Jeg hetter Anna og jeg er født og oppvokst i Moskva, men har ikke bodd der siden 1998. I 2013 fikk jeg en sønn, som har blitt båret siden fødsel av. Bæringen har virkelig forandret vår verden! Derfor bestemte jeg meg for å hjelpe andre foreldre til å oppdage bæringen, og åpnet nettbutikken Instinktsmor.no i juni 2014. I april 2016 ble jeg sertifisert som Babywearing Peer Supporter av den britiske School of Babywearing.

Jeg var den første til å introdusere LittleFrog, LennyLamb, Yaro, Volga Slings, Lily Slings, Moisha, Buzzidil, Mamaruga på det norske markedet. Og jeg er alltid på utkikk etter nye og spennende merker. I butikken min tllbyr jeg praktisk og fint bæretøy til rimelige priser. Jeg streber etter å tilby kunden en så god pris at det er billigere å handle hos meg enn direkte fra produsenten i utlandet.

Jeg har nær kontakt med alle produsentene, og kan ofte forhåndsbestille de mest etterspurte varer. Hvis du ser noe hos produsenten som du liker, ta kontakt med meg for et uforpliktende tilbud!


I Februar 2020 kom Lena med på banen:

For 2017 åpnet det seg en helt ny verden når jeg ble mamma for første gang. Jeg hadde allerede bestemt meg for å bære i sjal og kunne nesten ikke vente med å prøve det med en baby istedenfor en bamse.

2017 ble ett år med mange nye bekjentskap og venner! Vi ble med på små lokale bæretreff, tok turen til nasjonalt bæretreff I Oslo, var modell for Dahlia og mye mer!

Sjal og bæring ble en stor del av livet mitt, og når jeg i slutten av 2017 flyttet til Elverum startet jeg et bærebibliotek. Jeg fikk hjelp til oppstart av Anna, og arrangerte mange treff.

I 2019 kom lille lillebror, og gleden var stor når han endelig var stor nok til å bæres ❤️ Nå venter ett nytt kapittel hos Instinktsmor ilag med Anna, noe jeg gleder meg kjempe mye til!


Trenger du hjelp?

Lurer du på noe, er du velkommen til å ta kontakt og vi skal hjelpe deg så godt jeg kan! Vi svarer raskest på melding som er sent på Facebook side: www.facebook.com/instinktsmor eller e-mail instinktsmor@gmail.com .

Vi anbefaler også denne FB gruppe hvor det finnes masse nyttige informasjon:

Norsk Bæregruppe

Produsenter

De fleste firmaene vi jobber med er og små familiebedrifter som bruker sine produkter på sine barn. Dette synes jeg er den beste kvalitetsgaranti! Alle produkterne produseres/syes i Europa (Polen, Tyskland, Tjekkia, Østerrike, Holland, UK) og USA.

Spesielle ønsker?

Ønsker du bestille en annen lengde eller mønster enn det som finnes i det nåværende utvalget, er det bare å ta kontakt!