Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

PRODUKTFILTER PRODUKTFILTER

Bæreseler

Ergonomisk bæresele er en bæresele med et spesialdesignet system for stropper og klipser, for å sikre perfekt passform. Bæresele er designet med tanke på å bære barnet på en trygt og komfortabelt måte, samt komforten for den som bærer. Bæresele er enkelt å bruke og det tar liten tid å få barnet opp og ned!

Her finner du bæreseler i forskjellige størrelser og modeller. Se nærmere på produktbeskrivelser og vektspesifikasjoner for å velge den riktige!

LennyGo kommer i størrelse baby og toddler, den har skulderstropper som kan krysses på ryggen, og store justeringsmuligheter for å skape komfort til den som bærer. Den har bredt midjebelte som sørger for god støtte.

LennyUpgrade er en bæresele som har justerbart panel som gjør at du kan bruke den samme selen fra nyfødt til 20 kilo. Den har knappeløsning på sidene i panelet og oppe i nakken, knappene kan enkelt flyttes for å justere panelet. Det er også mulig å justere bredden på panelet ved midjebeltet. På midjebeltet er det også en liten lomme som en kan oppbevare ting i. Dette er selen for deg som ønsker en og samme sele gjennom hele bæreperioden!

Lenny Preschooler er en justerbar bæresele som kan brukes op til 6 år og har vektgrense på 30 kilo.

Buzzidil har vi foreløbig i størrelse Pre-schooler.

KahuBaby er en bæresele som minder litt om Integra og AngelPack.

Kokadi Flip er justerbar

Isara

Mamaruga er en elastisk bæresele som passer best til de aller minste barna, den kan brukes fra nyfødt og opp til ca 10 kg. Selen er myk og behagelig på, samt enkel i bruk.


Dersom du er usikker på hvilken sele som kan passe deg og lille, send oss gjerne en melding så kan du få tilsendt flere som du kan prøve!


Vask

Ved vask av bæreseler bør dette skje ved å legge bæreselen i et putetrekk og vaske på 40 grader finvask, med parfymefritt vaskemiddel og uten skyllemiddel. Deretter lufttørkers selen. Dette for at bæreselen skal få lengst mulig levetid.

Vi anbefaler å vaske bæreselen før bruk for å få bort eventuell overskuddsfarge eller støv fra produksjon. Dersom selen er laget av sjalstoff er det enda viktigere for å hindre forskyvninger i trådene, pulls eller andre "skader".