Advarsel Denne nettsiden bruker cookies. JEG AKSEPTERER

PRODUKTFILTER PRODUKTFILTER

Bæreseler

Ergonomisk bæresele er en bæresele med et spesialdesignet system for stropper og klipser, for å sikre perfekt passform. Bæresele er designet med tanke på å bære barnet på en trygg og komfortabel måte, samt komforten for den som bærer. Bæresele er enkelt å bruke og det tar liten tid å få barnet opp og ned!

Her finner du fullklips bæreseler i forskjellige størrelser og modeller. Se nærmere på produktbeskrivelser og vektspesifikasjoner for å velge den riktige!

LennyGo kommer i størrelse baby og toddler, den har skulderstropper som kan krysses på ryggen, og store justeringsmuligheter for å skape komfort til den som bærer. Den har bredt midjebelte som sørger for god støtte.

Størrelsen Toddler er ment fra barnet er ca. 1,5 år gammel.

LennyUpgrade er en bæresele som har justerbart panel som gjør at du kan bruke den samme selen fra nyfødt til 20 kilo. Den har knappeløsning på sidene i panelet og oppe i nakken, knappene kan enkelt flyttes for å justere panelet. Det er også mulig å justere bredden på panelet ved midjebeltet. På midjebeltet er det også en liten lomme som en kan oppbevare ting i. Dette er selen for deg som ønsker en og samme sele gjennom hele bæreperioden! Les hva testerene våre synes HER!

LennyPreschooler er en allsidig bæresele som kan brukes fra 1-6 år og har vektgrense på 30 kilo. Den har ett bredt midjebelte for god fordeling av vekt, panelet er utrolig justerbart og den har en avtagbar hette. Den er også som alle andre seler fra LennyLamb laget av mykt bomullstoff. Les hva testerene våre synes HER!

KahuBaby har siden den kom til Norge vært et av våre bestselgende produkter! Den har ikke padding i midjebeltet og er tynn som gjør at den kan bli utrolig liten når du pakker den sammen! Den egner seg godt til petite bærere da den kan justeres godt inn både på skulderreimene og midjebeltet. Kahubaby vil passe se aller fleste bærere og barnet kan være fra 3.2kg-16kg. Les hva testerene våre synes HER!

KahuBaby Sunshine er laget av polyester med UV50 for 99% av solens UVA og UVB - stråle, er ellers helt lik de orginale selene. Les hva testerene våre synes HER!

Kokadi Flip kommer i str baby og str toddler. Panelet kan justeres i midjebeltet som gjør at du kan bruke den lenge og skulderreimene kan krysses. Kokadi Flip er kjent for å lage seler av mykt sjalstoff, er en noen av de mer stilreine selen på markedet.

Isara THE ONE er en helt unik bæresele som skal kunne brukes fra første bæretur til siste! Den er laget i tynt bomullstoff slik at den ikke blir klumpete til de minste babyene og det følger med forlengere for å sikre god hoftestøtte til de største barna! Det følger også med to sett stropper til skulderreimene slik at den kan justeres til alle bærere! Les hva testerene våre synes HER!


Dersom du er usikker på hvilken sele som kan passe deg og lille, send oss gjerne en melding så kan du få tilsendt flere som du kan prøve!


Vask

Ved vask av bæreseler bør dette skje ved å legge bæreselen i et putetrekk og vaske på 40 grader finvask, med parfymefritt vaskemiddel og uten skyllemiddel. Deretter lufttørkers selen. Dette for at bæreselen skal få lengst mulig levetid.

Vi anbefaler å vaske bæreselen før bruk for å få bort eventuell overskuddsfarge eller støv fra produksjon. Dersom selen er laget av sjalstoff er det enda viktigere for å hindre forskyvninger i trådene, pulls eller andre "skader".